Kinder Feestjes

Gert_kinderfeestjes

JARIG???

Vier je kinder-keramiek-feestje
Bij Tante Gertje

HALLOOTJE

Ik ben Tante Gertje en jou kind wordt 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 11 of 12 jaar!

Je bent op zoek naar een kleurrijk en creatief verjaardagsfeestje!

En je wilt deze speciale dag vieren op een bijzondere plek in een creatieve omgeving! Stop met zoeken!

Uit ervaring en met trots kan ik, als Tante Gertje, zeggen dat de kinderen het geweldig vinden om op mijn atelier, in de Gruyter Fabriek in ´s-Hertogenbosch, te komen kleien. We maken een masker van klei of een beest of een potje….

Als dat nog niet zo goed lukt maken we een taart van klei, snijden deze in stukjes en delen ze aan elkaar uit! Ieder versierd dan z’n eigen taartpunt!

Natuurlijk is er een rustmomentje met limonade en wat lekkers!

Daarna gaan we het kleiwerkstuk beschilderen zodat het straks een kleurrijk en vrolijk kado voor elk kind wordt! En als laatste verrassing sluiten we af met tafelfrietjes!!! Dat wordt LEUK!!!!!!!

Welkom dus bij Tante Gertje,

De schortjes hangen al klaar!

Het mooiste werkstuk (1 of 2 per kind), zal ik van een glanzend glazuurlaagje voorzien en in de oven bakken op een temperatuur van 1060 graden. Alle werkstukken kunnen na ongeveer 3 weken worden opgehaald!

Kosten van deze kinder-keramiek-feest-middag:

Inclusief professionele begeleiding, klei, engobe, glazuur, limonade, chips, tafelfrietjes met snacks, het gecontroleerd laten drogen van de werkstukken, de biscuitstook, het glazuren van de werkstukken, de glazuurstook en het (per kind) verpakken van de mooie keramische eindresultaten;

€35,00 per kind.

Het is een feestje om de vrolijke tasjes, later, met de zelfgemaakte inhoud van ieder kind aan de “jarige” mee te geven.

(Minimaal 6 kinderen maximaal 12 kinderen).

Voor meer informatie stuur een mail naar info@gert.tv
of bel naar 06 – 12 12 17 85